С Ботевска воля, с Ботевски дух!

БОТЕВ II vs ФК Ювентус 95 Малчика

2023/2024 - Северозападна Трета лига

БОТЕВ II
3 - 0
ФК Ювентус 95 Малчика
Full Time

Стадион

Христо Ботев - Враца

Hristo Botev Stadium, Apolon, Vratsa, 3001, Bulgaria