С Ботевска воля, с Ботевски дух!

Красимир Костов: Класата, която имаме в съблекалнята, не отговаря на точките, които имаме

Вратарят на Ботев Красимир Костов говори пред клубния сайт преди двубоя срещу ЦСКА в неделя.

„Мач срещу един от грандовете. Това са едни от най-хубавите мачове. Очакваме да дадем всичко от себе си и да се поздравим с успех“, каза Костов.

Той даде своето мнение за факта, че ЦСКА е един от най-трудните отбори за Ботев. „Да, наистина, откакто съм тук, това е единственият отбор, от който не сме спечелили точки до момента. Нямам обяснение на какво се дължи. Подготвяме се за мача, анализираме, разузнаваме. ЦСКА е добър отбор, отбор от челото в класирането. Настроението е добре, всички се готвим добре за мача“, заяви той.

„Наистина доста мачове изпуснахме точки.. За мен класата, която имаме в събкеланлята не отговаря на точките, които имаме. Шансът не беше на наша страна, но имаше и други фактори, който е следял малочеве знае за какво става въпрос“, каза още Костов.

„Мисля, че Даниел Моралес, и при предишната съвместна работа доказа, че е добър човек, добър мотиватор, който иска да се развива. Повдигна духа в съблекалнята. Това се вижда и от представянето на отбора“, допълни още вратарят.

„Действително има голяма разлика между отборите като точков актив. Говорим за първата и втората половина на класирането. Имаме сили да влезем в четворката след първата шестица“, заяви Костов.

„Надявам се да дойдат хора и да ни подкрепят. Тяхната подкрепа е много важна за нас. През годините успехите са идвали, защото всички сме били заедно. Надявам се да дойдат много хора и да ни подкрепят“, допълни още стражът.