С Ботевска воля, с Ботевски дух!

Диего Фераресо: Има настроение и на терена, и в съблекалнята, готови сме да победим

Бразилецът с български паспорт Диего Фераресо даде интервю пред клубния сайт преди домакинството на Лудогорец в неделя.

„Ние сме готови за този мач. За мен това е един от най-хубавите мачовете. Те са шампиони. Преди два дни биха Рома. Готови сме да направим на нашия стадион. В България всеки може да вземе точки от всеки. Лудогорец и още 2-3 отбора в България са доста добри. Ние обаче играем в нашия дом и феновете ще дойдат да ни подкрепят. Мисля, че ако играем добре, може да вземем нещо“, каза Фераресо.

„Мисля, че за нас е много добре, че вече имаме всички на линия всички футболисти, които бяха контузени. Това е важно за нас, защото ни помагат много на терена“, допълни още футболистът.

„Да, имаше треньорска смяна. Новият треньор не го познавам толкова добре, но съм убеден, че е дошъл да направи нещо хубаво. Предполагам, че ще може да вземем трите точки. Има настроение в отбора – на терена, в съблекалнята, навсякъде има настроение“, заяви Фераресо.

„Мисля, че загубихме много точки. Можеше да спечелим срещу Берое, срещу Септември, със Славия. Поне още 9 точки можеше да вземем. Отборът е по-добър от миналата година“, каза защитникът.

„Феновете трябва да ни повярват и да ни подкрепят. Ние правим всичко възможно, за да радваме хората. Всички се раздават на терена и да направим хубав мач“, допълни той.