С Ботевска воля, с Ботевски дух!

Мартин Кавдански: Много е важно как ще стартираме, отборът ще е по-силен

Централният бранител Мартин Кавдански се завърна в Ботев Враца и се очертава да бъде основна част от защитната формация на Росен Кирилов. Той говори специално за феновете на Ботев преди старта на шампионата.

„Щастлив съм, че съм тук. Винаги съм се чувствал като у дома. Изпълняваме плана на треньорското ръководство и се движим добре. За мен резултатите в контролите не са от голямо значение, защото шампионатните мачове са различни. Когато побеждаваш в приятелските мачове ти дава допълнително самочувствие“, каза Кавдански.

(Photo by Антон Узунов/Стартфото Anton Uzunov/startphoto.bg)

„Мисля, че отборът ще е по-силен от предишния сезон. Видяхте, че няколко човека, бивши играчи, се върнахме. С още няколко нови попълнения отборът ще изглежда по различен начин. За мен група с 16 отбора е позитивно, но тепърва ще разберем. Реално мисля, че може да гоним място от 8-10 място. Много е важно в един шампионат как започваш и постепенно да набираш скорост. Надявам се да тръгнем позитивно“, заяви още бранителят.

„За първи път работя с Росен Кирилов, но имам наблюдение от работата в другите отбори. Доволен съм, че ще работя с него, защото имам какво да науча. На феновете на Ботев искам да кажа само едно – да са здрави и да подкрепят отбора, както винаги са го правили“, завърши той.