С Ботевска воля, с Ботевски дух!

100 години Ботев Враца – СЪБИТИЕТО!

Очакваме Ви в събота (4 септември) от 17:30 на стадион „Христо Ботев“, където ще отпразнуваме заедно вековния юбилей на любимия отбор!

Ще видите на едно място много от легендите на клуба, които са ни носили радост през последните шест десетилетия. Ще наградим заслужилите, ще отдадем почит на тези, които вече не са между нас и най-важното ще дадем своето уважение на всички, които са част от историята на Ботев Враца.

Ще участват и всички деца от школата, защото в деня, когато почитаме историята си, трябва да гледаме и към бъдещето! Днес връзката между първия отбор и момчетата в Академията е повече от прекрасна. Ще го видите и по време на събитието.

Първите 1000 души, дошли на стадиона, ще получат безплатна картичка с най-новата снимка на отбора, която ще им остане незабравим спомен от събитието. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

На входовете ще има урни, в които всеки ще може да направи дарение за ремонта на тренировъчния терен на школата.

Следващата седмица ще се проведе и благотворителен търг, на който ще  бъде предложена ретро топка от юбилея с автографи на всички звезди, които са били част от празника. Средствата отново ще бъдат за игрището.

Очакваме Ви на стадиона, защото легендите на Ботев Враца го заслужават!