С Ботевска воля, с Ботевски дух!

Съставът на Ботев Враца за гостуването срещу Септември с три промени

Двама нови титуляри се появяват в ротацията на Сашо Ангелов за мача срещу Септември. В сравнеине с двубоя с Левски промените са три.

На вратата за първи път ще бъде Красимир Костов. Отбраната запазва формацията си от мача с Левски – Фиданин, Иванов, Керчев и Васев. В средата на терена започват Емил Стоев, Апостолов и Дани Гаджев. В атака като титуляр дебютира Спас Георгиев, а до него ще бъдат Петър Атанасов и Валери Домовчийски.

На пейката остават Христо Митов, Ивайло Михайлов, Михаил Милчев, Даниел Генов, Костадин Гаджалов, Георги Вълчев и Искандар Джалилов.

В първите 4 мача 16 различни футболисти са започвали в стартовия състав. В ротацията са влизали 18 преди смените днес. В игра не са влизали 5 души, като двама от тях са на пейката и могат да дебютират още тази вечер.

В изиграните 3 мача до тук в игра влизаха 9 или 10 играчи, които са били в Ботев Враца и във Втора лига. Днес за първи път излизаме с цели 8 полеви състезатели от Втора лига. Вратарят Костов и полевите футболисти Керчев и Домовчийски не са били в Ботев във Втора лига.

До момента с пълни 270 минути от изиграните срещи са бранителите Мариян Иванов, Андреас Васев и Венцислав Керчев, както и голмайсторът на отбора Петър Атанасов.